AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gazete almak

Kahve falında birinden gazete almak

Kahve falında birinden gazete almak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, problemlerini çözeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, esenleyeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinden gazete almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında gazete ilanı görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gazeteye görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında gazetede kendi resmini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazete haberi görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında gazetecileri görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış gazete görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Kahve falında gazeteden haber okumak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gazeteye haber olmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir