AnaSayfa / Genel / Kahve falında garsonluk yapmak

Kahve falında garsonluk yapmak

Kahve falında garsonluk yapmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, dönülmez yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında garsonluk yapmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç içeren anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında garsonluk yapmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında garsonluk yaptığını görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında garsonla kavga etmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında garson olmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini garson olarak görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında garson olduğunu görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında garson görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında garsonla tartışmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir