AnaSayfa / Genel / Kahve falında garson olmak

Kahve falında garson olmak

Kahve falında garson olmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişinin rahat edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında garson olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında garson olduğunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında garson olmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında garsonluk yapmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulur.

Kahve falında garsonla kavga etmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında kendini garson olarak görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında garsonluk yaptığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında garsonla tartışmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında garson görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir