AnaSayfa / Genel / Kahve falında garson olduğunu görmek

Kahve falında garson olduğunu görmek

Kahve falında garson olduğunu görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında garson olduğunu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında garsonluk yaptığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında garson olduğunu görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında garsonluk yapmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında garsonla kavga etmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında garsonla tartışmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında garson görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında garson olmak hatadan dolayı zarar edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini garson olarak görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir