AnaSayfa / Genel / Kahve falında gardiyanla konuşmak

Kahve falında gardiyanla konuşmak

Kahve falında gardiyanla konuşmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında gardiyanla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında gardiyanla konuşmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini gardiyan görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Kahve falında kadın gardiyan görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gardiyan olmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gardiyan olduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gardiyan görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan gardiyan görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir