Kahve falında bayan gardiyan görmek

Kahve falında bayan gardiyan görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan gardiyan gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında bayan gardiyan görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın gardiyan görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında gardiyan olmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gardiyan görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gardiyanla konuşmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında gardiyan olduğunu görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında gardiyan görmek kişinin fakirleşeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir