AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak kazancında artış olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir futbolcuyu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir futbolcu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü futbolcu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü futbolcu olmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında ünlü futbolcular görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir