AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü futbolcu olmak

Kahve falında ünlü futbolcu olmak

Kahve falında ünlü futbolcu olmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü futbolcu olmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında ünlü futbolcu görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, istediği noktalara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü futbolcular görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir futbolcuyu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir futbolcu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü futbolcu olmak güzelleşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir