AnaSayfa / Genel / Kahve falında fuhuştan kaçmak

Kahve falında fuhuştan kaçmak

Kahve falında fuhuştan kaçmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında fuhuştan kaçmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında fuhuştan kaçmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fuhuşa zorlanmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancadan kaçmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilişkiden kaçmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında evliyken başkasına kaçmak mutluluğunun katlanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yaratıktan kaçmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse binip kaçmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ev yıkılırken kaçmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir