AnaSayfa / Genel / Kahve falında el freni görmek

Kahve falında el freni görmek

Kahve falında el freni görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el freni gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında el freni görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında araba el freni görmek moral bulacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın el frenini çekmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında freni tutmayan araba görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında frenk yemişi görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın freni tutmamak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın frenine basmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında arabada frene basmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir