AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafta çıkmamak

Kahve falında fotoğrafta çıkmamak

Kahve falında fotoğrafta çıkmamak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğrafta çıkmamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Kahve falında fotoğrafta çıkmamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalettir.

Kahve falında dişlerinin çıkmasını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle çıkmaya başlamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında ruhun çıkmasını görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında trenin raydan çıkmasını görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak büyük başarılar elde edeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekten çıkma teklifi almak yeni mallara sahip olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir