AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafları görmek

Kahve falında fotoğrafları görmek

Kahve falında fotoğrafları görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafları gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında bebek fotoğrafı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek böylece hayatından memnun olacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalettir.

Kahve falında fotoğrafına bakmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında telefonda fotoğraf görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğrafta gelin görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir