AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek

Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek

Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır makinesi bozulduğunu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak zenginliğin kapılarının açılacağına, kendisine olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesi kaybetmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir