AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çekilmek

Kahve falında fotoğraf çekilmek

Kahve falında fotoğraf çekilmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, moralinin bozulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek moralinin düzeleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının fotoğraf çekildiğini görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında çekilmiş fotoğraf görmek mutluluğunun da artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir