AnaSayfa / Genel / Kahve falında flama taşımak

Kahve falında flama taşımak

Kahve falında flama taşımak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yerinde saymayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında flama taşımak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Kahve falında flama taşımak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, mülkiyetinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında flama görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında okul çantası taşımak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yük taşımak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş taşımak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak onların önüne geçeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir