AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına kopması görmek

Kahve falında fırtına kopması görmek

Kahve falında fırtına kopması görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına kopması gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında dalgalı fırtınalı deniz görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet eder.

Kahve falında sel ve fırtına görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz fırtınası görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınadan kaçmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında fırtınalı hava görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına ve gemi görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Kahve falında denizi fırtınalı görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendi işinin patronu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir