AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında börek yakmak

Kahve falında fırında börek yakmak

Kahve falında fırında börek yakmak dertlerine derman arayacağına, aile hayatının bozulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırında börek yakmak gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında fırında börek yakmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırında börek pişirmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında fırından börek almak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında börek fırını görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırında börek görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında fırında ateş yakmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek fırını yakmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fırın yakmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir