AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağıyor görmek

Kahve falında kar yağıyor görmek

Kahve falında kar yağıyor görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kar yağıyor gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek atılım yapacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağıyor görmek büyük zararlara uğrayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar yağışını izlemek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında mısır yağı görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında balık yağı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı yağı sürmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, işlerin devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında et yağı görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir