AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba devrilmesini görmek

Kahve falında araba devrilmesini görmek

Kahve falında araba devrilmesini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında araba devrilmesini gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında arabasının devrildiğini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devrilmiş araba görmek geleceğine bakacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba devrilmesini görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla devrilmek malından ve parasından olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devrilen araba görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek çirkin bir iş yapmaya, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir ağacın devrildiğini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir