AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla devrilmek

Kahve falında arabayla devrilmek

Kahve falında arabayla devrilmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, daha güçlü hale geleceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla devrilmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında devrilmiş araba görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında arabayla devrilmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında araba devrilmesini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında devrilen araba görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında arabasının devrildiğini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında devrilen otobüs görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında arabanın devrildiğini görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Kahve falında kamyon devrilmesini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir