AnaSayfa / Genel / Kahve falında film seyretmek

Kahve falında film seyretmek

Kahve falında film seyretmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında film seyretmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Kahve falında korku filmi seyretmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında film seyretmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinemada film izlemek bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Kahve falında film şeridi görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında kendini filmde görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde film izlemek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizgi film karakterleri görmek yenilenme yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında film karakteri görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir