AnaSayfa / Genel / Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek

Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek

Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sineklerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında eve saldırmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kötü yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin birine saldırdığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kendine saldırdığını görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye saldırmak bir sebeple çok zarar edeceğine, kara kara düşüneceğine yorulur.

Kahve falında birine saldırmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanın saldırdığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yılanın başkasına saldırdığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir