AnaSayfa / Genel / Kahve falında feryatla ağlamak

Kahve falında feryatla ağlamak

Kahve falında feryatla ağlamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında feryatla ağlamak gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında feryatla ağlamak mutluluk ve başarı getireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında ağlamak feryat etmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında feryat figan ağlamak her gün daha fazla dolacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında feryad ederek ağlamak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye feryat etmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, varolan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayıp feryat etmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında feryat eden birini görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında feryat etmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir