AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayıp feryat etmek

Kahve falında ağlayıp feryat etmek

Kahve falında ağlayıp feryat etmek edilen duaların karşılığını bulacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kariyer edineceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayıp feryat etmek gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ağlayarak feryat etmek kazancın artacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayıp feryat etmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında feryad ederek ağlamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında feryatla ağlamak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak feryat etmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında feryat figan ağlamak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında feryat etmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında feryat eden birini görmek istenen herşeye kavuşulacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir