AnaSayfa / Genel / Kahve falında feryad ederek ağlamak

Kahve falında feryad ederek ağlamak

Kahve falında feryad ederek ağlamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, işlerin günden güne daha da artacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına tabir olunur.

Kahve falında feryad ederek ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında feryad ederek ağlamak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında feryatla ağlamak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamak feryat etmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında feryat figan ağlamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında feryat figan etmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayıp feryat etmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında feryat etmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında feryat eden birini görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir