AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla köpek görmek

Kahve falında fazla köpek görmek

Kahve falında fazla köpek görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, acı tecrübeler edineceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fazla köpek gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Kahve falında birden fazla köpek yavrusu görmek hastalıklarının düzeleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla köpek görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla köpek görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, amacına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla uğur böceği görmek yolculuğa, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla muhabbet kuşu görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek sağlığını geri kazanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir