AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasının bozulduğunu görmek

Kahve falında arabasının bozulduğunu görmek

Kahve falında arabasının bozulduğunu görmek sorunlu bir döneme gireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, engellerden kurtulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabasının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında araba bozulmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabasının bozulduğunu görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabası bozulmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı bozulmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyü bozulduğunu görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucun bozulduğunu görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir