AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatima görmek

Kahve falında fatima görmek

Kahve falında fatima görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, yolunda devam edeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fatima gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında fadime anamızı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek maddi olarak büyüyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında fatma görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında fatima anayı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında evde kara fatma görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek çok ünlü bir kişi olacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir