AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bi ülkeye gitmek

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sorunların tarihe karışacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında başka ülkelere gitmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başka ülkeye gitmek ettiği zararları telafi edeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye gitmek çok büyük üzüntüler duyacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek maddi güç sahibi olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir