AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini olduğundan farklı görmek

Kahve falında kendini olduğundan farklı görmek

Kahve falında kendini olduğundan farklı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ekmeğinin verimli olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini olduğundan farklı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı farklı görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı farklı renk görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olduğunu fark etmek mutsuz olacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Kahve falında birini olduğundan farklı görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farklı şehire girmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında farklı ayakkabı görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir