AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kurtarmak

Kahve falında fare kurtarmak

Kahve falında fare kurtarmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kurtarmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında fare kurtarmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kurtarmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Kahve falında birini kuyudan kurtarmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir hayvanı kurtarmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında denizden insan kurtarmak kötü yönde hareket edeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı kurtarmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusu kurtarmak onların önüne geçeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir