AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının saldırmasını görmek

Kahve falında ayının saldırmasını görmek

Kahve falında ayının saldırmasını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, güçlükle elde edilecek başarı, zor zamanların geride kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırmasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında ayının saldırmasını görmek para pul sahibi olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayının saldırması görmek hastalıkların iyileşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin saldırması görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında aslan saldırması görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cin saldırması görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan saldırması görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında akbaba saldırması görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin saldırması görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir