AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi saldırması görmek

Kahve falında kedi saldırması görmek

Kahve falında kedi saldırması görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi saldırması gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında kedinin saldırması görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, gönlünce harcama yapmasına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırmasını görmek yani babasına benzeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi saldırması görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saldırmasını görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan saldırması görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında aslan saldırması görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deli saldırması görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına yorulur.

Kahve falında kurdun saldırması görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir