AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve yarasa görmek

Kahve falında fare ve yarasa görmek

Kahve falında fare ve yarasa görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fare ve yarasa gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında fare ve yarasa görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yarasa yavrusu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarasa öldürmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarasa ısırması görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük yarasa görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yarasa görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yarasa görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarasa saldırısına uğramak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir