AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve falına baktığını görmek

Kahve falında kahve falına baktığını görmek

Kahve falında kahve falına baktığını görmek üzüntülerinin son bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında kahve falına baktığını gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında kahve falında ev görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Kahve falında kahve falında gelin görmek geçiminin zor hale geleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kahve falında göz görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve falı baktığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve falı kapatmak hatadan dolayı zarar edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulur.

Kahve falında kahve falında kalp görmek bol dua edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falında balık görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir