AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda bebek görmek

Kahve falında falda bebek görmek

Kahve falında falda bebek görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, üzgün ve hasta olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında falda bebek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında kahve falında bebek görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında falda bebek görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fal baktırmaya gitmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kahve falı kapatmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, depresyona gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek falcı görmek yeni kapılar açılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında falda aslan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalettir.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında fal baktırmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir