Kahve falında erkek falcı görmek

Kahve falında erkek falcı görmek hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek falcı gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında erkeğe fal baktırmak işin düzeltileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek falcı görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fal baktırmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında falda melek görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falında aslan görmek asla harama bulaşmayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında fal bakan kadın görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında falcı görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir