AnaSayfa / Genel / Kahve falında falcı aramak

Kahve falında falcı aramak

Kahve falında falcı aramak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, de zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında falcı aramak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında falcı aramak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında falda kalp görmek kötü günlerinden kurtulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının falına bakmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, planların aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarot falına baktırmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında falına bakılmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kahve falında cami görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, borca batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fala baktırmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile hayatının hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir