AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının falına bakmak

Kahve falında başkasının falına bakmak

Kahve falında başkasının falına bakmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının falına bakmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında kendi falına bakmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının falına bakmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su falına bakmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kahve falına bakmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tarot falı bakmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında birine fal bakmak sağlıkla ilgili gelişmelere, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin falına bakmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir