AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ezan okumak

Kahve falında bebeğe ezan okumak

Kahve falında bebeğe ezan okumak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ezan okumak gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe ezan okumak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çirkin amellere işaret etmektedir.

Kahve falında abdestsiz ezan okumak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ezan duasını okumak bazen istemediği şeyler yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezanı yanlış okumak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ezanı eksik okumak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir