AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evliyken tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evliyken tekrar evlendiğini görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyken tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olupta tekrar evlendiğini görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek dileklerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir