AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, toplum içindeki yerin değerleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında evli çiftin tekrar evlendiğini görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kavgaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek işte de mutlu olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek rahat bir hayata başlayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evli olupta tekrar evlendiğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir