AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla evli olmak

Kahve falında babayla evli olmak

Kahve falında babayla evli olmak malın bereketinin artmasına, variyetinin her geçen gün artacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla evli olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında babayla evli olmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir çiftin boşandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir erkekle konuşmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir