AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya yemek vermek

Kahve falında evliyaya yemek vermek

Kahve falında evliyaya yemek vermek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında evliyaya yemek vermek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında evliyaya yemek vermek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyadan tokat yemek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın dua ettiğini görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya kabrini görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında evliyalar görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında evliya ismi duymak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı evliya görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir