AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilikten kaçtığını görmek

Kahve falında evlilikten kaçtığını görmek

Kahve falında evlilikten kaçtığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilikten kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında evlilikten kaçtığını görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilikten korkmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evlilikten vazgeçtiğini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evlilik görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki evlilik yapmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir