AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik düşünmek

Kahve falında evlilik düşünmek

Kahve falında evlilik düşünmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik düşünmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Kahve falında evliliği düşünmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evlilik düşünmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini düşünmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Kahve falında öldüğünü düşünmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek aldırmayı düşünmek onların güvenini sarsacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmayı düşünmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek işinde terfi alacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında para almayı düşünmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir