AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik dışı hamile görmek

Kahve falında evlilik dışı hamile görmek

Kahve falında evlilik dışı hamile görmek eski enerjisini bulacağına, kendi işini kuracağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında evlilik dışı hamile gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında evlilik dışı hamile olmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile görmek şen kahkahalar atacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak işlerin yoluna sokulacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evlilik dışı hamilelik görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında evlilik dışı bebek doğurmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik dışı bebek görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir