AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik dışı bebek görmek

Kahve falında evlilik dışı bebek görmek

Kahve falında evlilik dışı bebek görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında evlilik dışı bebek gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında evlilik dışı bebek doğurmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik dışı bebek görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine alamet eder.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile olmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik dışı hamilelik görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilik dışı çocuğu olmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir