AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, elinin de bolluk göreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında evlilik dışı çocuğu olmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalettir.

Kahve falında evlilik dışı hamilelik görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı bebek doğurmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile olmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında evlilik dışı hamile görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir