AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek

Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek

Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, mal mülk sahibi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olduğunu görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında evli olan eski sevgiliyi görmek işlerinde yenilikler yapacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisini evli görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evliyken eski sevgili görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında evliyken eski sevgiliyi görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek borçların kapanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir